Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za mym oknem niedaleko stoją kaczki gdzieś nad rzeką. Rozmawiają o tych sprawach o, których nie ma prawa rozmawiać. W mym ogrodzie rosną drzewa co sięgają aż do nieba. Na mym dachu siedzą ptaszki i opowiadają sobie igraszki.

924 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!