Menu
Gildia Pióra na Patronite

[krzyk upadłych aniołów]

zamyka w swych ramionach
krzyk upadłych aniołów
szydząc z ich niewinności i strachu
swymi zimnymi oczyma
patrzy z pogardą na potęgę natury
gardząc ogromem wszechświata ...
pożera władzę naiwnych stworzeń
i pała wieczną nienawiścią
która wzmaga jego głód krwi i śmierci
a człowiek jest tylko częścią ...
jego bezlitosnej egzystencji

(kiedyś w 2000 roku)

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!