Menu
Gildia Pióra na Patronite

marzenia

zamykasz oczy
i znikasz
w krainie marzeń
w wymyślonym świecie
w którym masz wszystko
jesteś tym kim chcesz być
otrzymujesz to czego pragniesz
nie ma granic
przeszkód
i problemów
których nie potrafisz pokonać
w tej krainie
sny się spełniają
modlitwy zostają wysłuchane
ty uśmiechasz się częściej
jesteś radośniejszy
szczęśliwszy

a teraz otwórz oczy
wróć do naszego świata
uśmiechnij się
i z optymizmem
rusz naprzód
bo wszystko zależy od ciebie
możesz śnić o ziszczeniu marzeń
albo możesz do nich dążyć
masz wybór

ja już wybrałam
idę przed siebie
ku marzeniom
wyszłam im naprzeciw
przed oczami wciąż mam cel
do niego dążę
dla niego jestem w stanie
stawiać kolejne kroki
bo wierze że się spełni

pójdziesz ze mną ?

10 129 wyświetleń
47 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    27 December 2013, 11:29

    ładny wiersz...pozdrawiam :)