Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamykamy oczy na ostatniej
prostej z nadzieją, że anioł
który nas strzegł odrodzi się na nowo
pokryty bielą, rozgrzewając
zmarznięte wnętrze uniesie
grzechy nasze

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    21 September 2013, 08:20

    dziękuję, przyjemnego weekendu życzę:)

  • 15 September 2013, 20:47

    Uniesie.
    Motylki nie mają chyba bardzo ciężkich grzechów... ;)
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :)

  • onejka

    15 September 2013, 11:24

    ładna miniaturka...człowiek jednak wciąż czeka na cud..