Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fałsz...

Zamykam w klepsydrę
wszystkie emocję
od złości po bezradność
by czas mógł przynieść

Wyciszenie w ciele
które jest narażone
na codzienną walkę
z niesprawiedliwością

Upłynie kilka łez
zanim puszczę
w niepamięć chwile
otulone w gorzki uśmiech...

23.11.2018

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    25 November 2018, 11:47

    Dziękuje Wam Kochani :)

    Taki trudniejszy czas mam... buziaki

  • Naja

    24 November 2018, 14:50

    Czas przyniesie ukojenie i gorycz wyblaknie.
    Ładnie wyważona ta równowaga w zapanowaniu nad smutkiem i emocjami :-)))

  • 24 November 2018, 10:39

    Dziś jest nowy dzień i warto się do niego uśmiechnąć. :))