Menu
Gildia Pióra na Patronite

okruch

zamykam w dłoni
twej duszy okruch
czując bogactwo
od złota większe
i zapach kwiatów
w środku zimy

zamykam w dłoni
płatki róży
a w każdym zaklęty jest
twój obraz
zapach

i marzenia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    23 May 2011, 22:20

    Nasycić się nie można tym okruchem...

  • Sol 8

    23 May 2011, 22:08

    :)) piękny duży plus zabieram :))