Menu
Gildia Pióra na Patronite

oddanie

zamykam pod powiekami
dzień w którym pękło słońce
bo kiedy się wraca
z daleka
inaczej patrzy się w gwiazdy

gdy upuściłeś mnie z rąk
twój anioł otworzył mi skrzydła

teraz już wiem
że ocalił
jedno życie
w dwóch sercach
nawet gdy kiedyś przyjdzie
umierać za to dwa razy

137 914 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • wyspiarka

    28 September 2015, 15:17

    Giulietko potrafisz wzruszyć! Mam ochotę "patrzeć na gwiazdy"...
    Piękny wiersz! Pozdrawiam :)

  • mill

    27 September 2015, 22:08

    ...otwierasz się coraz bardziej .....teraz wiem że piękną masz duszę :*....

  • giulietka

    20 September 2015, 21:41

    Bardzo Wam dziękuję za obecność właśnie tu i teraz, gdzie piszę bardziej osobiście niż zwykle.

  • silvershadow

    19 September 2015, 22:54

    Dobrze, że jesteś ...

  • DorotaB

    19 September 2015, 14:05

    Pięknie dobrane słowa,wiersz czyta się lekko i z zainteresowaniem.

  • nicola-57

    19 September 2015, 12:13

    znakomita ostatnia zwrotka, a szczególnie dwa ostatnie wersy.
    bdb