Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Zamykam oczy
widzę piękne wrzosowisko
niczym rodem z Anglii

Widzę cień
to chyba Ty
przynajmniej tak myślę
ponieważ jesteś obecny,
w każdym moim śnie.

Tylko mam jedno pytanie.
Czy to na pewno jest sen?
Jest zbyt realistyczny,
a nie może to być wspomnienie
bo nigdy nie byliśmy na wrzosowisku.

Może to jedno z tych
wspólnych, niespełnionych marzeń.

To jest takie piękne,
ale NAS już nie ma,
więc tego też.

5696 wyświetleń
58 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!