Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykam oczy i widzę świat inny,
Świat bezpieczny, pełen ludzi dobrych.
Otwieram oczy i widzę świat smutny,
Świat okrutny, pełen ludzi podłych.
Zamykam oczy choć mam otwarte,
Śnię na jawie, marzę o spokoju co
Oczyszcza duszę, nie pozwala ulegać pokusie
Zdrady. By z uśmiechem mi życie
Mijało. By moc wspomnień po nim pozostało.

2778 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • Berenike

    23 May 2015, 23:10

    Prawdziwy.

  • krysta

    23 May 2015, 22:26

    bardzo ładny...pozdrawiam ;)