Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamykam oczy

zamykam oczy by z Tobą być
zamknąć za sobą uchylone drzwi

zamykam oczy i słyszę Twój głos
choć rysa wad przeszywa mnie wskroś

zamykam oczy i tonę w Twych snach
wolę zawierzyć, że los tak chciał

zamykam oczy by ujrzeć Cię
otulić zapachem Twym roztargniony sen

zamykam oczy i wtulam się weń
Twych ramion najczulszych ciepły bezkres

zamykam oczy, by motyl wzniósł się
ponuremu światu dał kolor i wdzięk

zamykam oczy, by porzucić strach
ruszyć w nieznane niech przygoda trwa

3413 wyświetleń
57 tekstów
2 obserwujących
  • 14 January 2017, 01:32

    Fajny :) Zamykam oczy i ......:;)))