Menu
Gildia Pióra na Patronite

By...

Zamykam oczy
By widzieć
Otwieram usta
By słyszeć
Odsuwam się
By być blisko

Chciałabym nie chcieć
By żyć.

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!