Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma mnie

zamykam ciało w klatce
było mnie wszędzie zbyt pełno
choćby
na kromkach chleba
między palcami
w szemraniu zakurzonych słów
w sercu co miało bić równo
a oszukiwało jak zegarek
widocznie
esencja wykorzystanego szczęścia
uleciała
jak zapach kawy
w ziarenkach

3819 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
  • No_One_

    8 September 2013, 00:00


    Nieco przekombinowany.
    Zapowiada się ciekawie.