Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczucie ze skazą

Zamykając za sobą drzwi
Zabrałeś mi część serca

Chciałam napisać wiersz
Lecz bez ciebie nie umie

Wyskubales inicjały
Na liniach papilarnych

I już nic nie było takie samo

Wróciłeś

Oddałeś każdą cząsteczke

Lecz zamiast euforia jest smutek

Łza co na świat się rwie
Choć smagana uczuciem

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • 5 March 2017, 08:28

    Nawzajem , Pozdrawiam ;)

  • motylek96

    5 March 2017, 08:00

    Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam oraz słonecznej niedzieli życzę

  • 4 March 2017, 18:19

    " wyskubałeś inicjały na liniach papilarnych '', wybitne i wymowne zarazem ;)