Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zamknij oczy
I otul się ciszą
Niczym ciepłym kocem

Ogrzej zmarznięte serce
Oddechem wspomnień
I ususzonych pocałunków

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!