Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pułapka

Zamknięty krąg,
Labirynt, z którego nie ma wyjścia,
Pułapka, w której zostałam zamknięta,
Myśli się pogubiły w tym chaosie emocji,
Granice zostały przesunięte, aby w pewnym momencie
Po prostu zniknąć,
Tak, jak gdyby nigdy ich nie było...

Złamane obietnice,
Niespełnione prośby,
Uczucia głębokie nie mające przyszłości,
Doprowadzają do zguby duszę,
A potem ciało,
Żeby na koniec zostawić na dnie,
Samotności i niezrozumienia.

2666 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!