Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknięta w klatce własnych ograniczeń,
stoję za maską spokoju.
A mój sztuczny uśmiech przyklejony do twarzy
uspokaja sumienia głupców.

3881 wyświetleń
52 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!