Menu
Gildia Pióra na Patronite

W głąb

Zamknął oczy i ulatuje w przestrzeń
w chmury nad ziemią.
Upaja, odurza się muzyką i tymi nutami
płynącymi jak statek
na spokojnym morzu
docierając w jego najgłębsze
zakątki myśli, serca i duszę.
Bo tam muzyka najlepiej od
daje swe brzmienie i rytm
mieszcząc się w człowieku.
(05,12.10)

1230 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!