Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamkij oczy
buzię

Chodź daj rękę
drugą

Zabierzemy Cię dziecko
w świat piękniejszy

Zaufaj

Tam pobiegniesz
choć teraz nie możesz się ruszyć

Tam ze słońcem zatańczysz
balet

Zobaczysz

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
  • Nika789

    10 October 2010, 12:26

    leciutki. zwiewny. delikatny. +++