Menu
Gildia Pióra na Patronite

DECYZJA

Zamierzam dzisiaj wkręcić się w obieg
Chce dzisiaj wszystko przemyśleć sobie
Dziś obudziłam się z tego koszmaru
Miłości nie ma
Już nie ma szału

1912 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
  • mill

    16 March 2015, 22:14

    ...ładne...fisz.....