Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawodowe podejście

Zamień się w mojego doktora
Wylecz mą duszę gdy będzie chora

Zabaw się we wspaniałego ogrodnika
Zasiej nadzieję i podlej ciepłem z imbryka

Bądź moim prywatnym kierowcą
Prowadź przez drogę życia mi obcą

Bądź moim wiernym spowiednikiem
Gdy ciężko uporać się głowie z mętlikiem

Zostań też czasem łowcą zwierzyny
Niech pobudzają mnie Twoje czyny

I bądź przy tym świetnym hodowcą
Bym kwitła przy Tobie i była tą radosną

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • Myffa90

    12 August 2010, 00:10

    Dzięki za ciepłe słowa.

    Słuszna uwaga awatar, poprawiłam. :)

  • awatar

    11 August 2010, 12:25

    Bardzo ładne, akurat poprawił mi smak kawy. pozdrawiam +

    / " uporać się w głowie ", może lepiej, ciężko uporać się głowie ?/

  • Myffa90

    11 August 2010, 11:37

    Choć raz smutku brak, chociaż wiesz co jak brak w moich wierszach przygnębienia mam wrażenie, że to gnioty :)

    Tak czy siak dziękuję Mery. :)