Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pakt.

Zamieńmy się
na dzień czy dwa
dam Ci czas
dużo czasu
a Ty mi dasz
- to wszystko...

Zamieńmy się na sny
plus kilka chwil
prawdziwych
- wystarczy

Zamieńmy się
by już tam nie wracać
w zgubnych życzeń wir
przez dzień
czy chociaż dwa...

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    18 October 2014, 00:21

    Wczuć się w położenie drugiej osoby. Empatia. Zrozumienie. O ileż wtedy byłoby łatwiej i lepiej...

  • Gaia

    17 October 2014, 10:20

    Mogę Ci nawet - dać
    kilka snów lub więcej
    lecz nie zmieni się Twój świat
    jeśli tego nie zechcesz...
    :)