Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśląc o R.

Zamieniłaś wszystko na nic.
Zatraciłaś się w swoim wyidealizowanym przypadku,
gubiąc to co najważniejsze,poczucie własnej wartosci
łaknąc wiecej.
Cicho szepczesz,zyskałam.

Odwracasz jednak głowę gdy na Ciebie patrzę,
odbicie nas rani.
Nie widzisz tego ? Spójrz,nie odwracaj
bezmyślnie głowy.

Prosisz o więcej,krzyczysz że kochasz,
nie patrz na nas tym desperackim wzrokiem,
nie pozwole Ci
zatracić się w namiastce szczęścia,-
Twojej wirtualnej utopii.

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!