Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamiast
żaru
ust
pocałunek
deszczu
pali

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    25 February 2015, 23:58

    Zgadzam sie, diametralnie różne znaczenie.

  • 25 February 2015, 21:05

    Jakie byłoby to dobre, gdyby nie jedna litera.

    "zamiast żaru
    ust

    pocałunek
    deszcz pali"

  • Deszcz

    25 February 2015, 13:16

    Pozdrawiam Was i życzę najpiękniejszych emocji!

  • Malusia_035

    25 February 2015, 12:03

    ładny mini ...tyle emocji

    Pozdrawiam :))

  • Deszcz

    25 February 2015, 06:08

    Płaczę deszczem... Otwórz okno nim na szybie samotne krople łez wyschną
    ... Słońca i uśmiechu życzę :)

  • 25 February 2015, 06:02

    Czy Twoja miniaturka płacze , czy to tylko krople deszczu odbijają się od szyby mojej wyobraźni ?
    Spokojnego dzionka :)

  • Deszcz

    25 February 2015, 04:17

    Uwielbiam dawać powody do zachwytów!

  • victoria_vvv

    25 February 2015, 03:59

    Przepiękne.. Jestem zachwycona.

  • Deszcz

    25 February 2015, 00:46

    Żarem złączone usta...

  • mill

    25 February 2015, 00:39

    ...a ja uwielbiam Twój żar który jest gaszony deszczem ........;p......