Menu
Gildia Pióra na Patronite

jutro o tej samej porze

żałuję
że czas nie jest jak morze
nie potrafi się cofać
w głąb siebie

a mimo to
wieki temu
przechadzam się w towarzystwie aniołów
po naszym bezimienym moście

i czekam
nasłuchując próśb rzeki
nawet jeśli nie przyjdziesz

137 917 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    26 August 2015, 14:21

    hm wymowne

  • .Rodia

    25 August 2015, 18:08

  • giulietka

    25 August 2015, 17:27

    Ok, choć ja już tak mam, że lubię wymyślać własne zdrobnienia, ale w Twoim przypadku będę się stosować, Mill;)

  • mill

    25 August 2015, 14:23

    ..Milli Wanilli ? ;p .....Mill albo dla przyjaciół Milluś ;) ......To ja dziękuję za piękną poezję ....

  • giulietka

    25 August 2015, 14:18

    oj tak, Milli, dobra sprawa pomarzyć,
    dziękuję za wszystkie wpisy
    i Twoją obecność:*

  • mill

    25 August 2015, 13:53

    ...z chęcią wracam do Ciebie by choć raz jeszcze wraz z Tobą pomarzyc ;) ....

  • giulietka

    19 August 2015, 09:12

    Dziękuję, Malusia, za czas, który tu pozostawiasz i słowa;)

  • Malusia_035

    18 August 2015, 13:23

    bardzo ładny z nadzieja:) spełnienia życzę :))

    Pozdrawiam Cieplutko M :))

  • giulietka

    18 August 2015, 13:00

    To ja dziękuję Tobie, Marianno, że jesteś tutaj.
    Miłego dnia.

  • nicola-57

    18 August 2015, 09:34

    poranna uczta duchowa. Kolejny raz dziękuję.
    Pozdrawiam:)