Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy moja łąka gorąca...

...zakwita wtedy czuję
przychodzi czas uniesień
radosnych pełnych obfitości
w namiętności urodzaj
wiem że żyję
czuję
czym jest zapach
spełnionych pragnień
zrodzonych na skraju
odkrywania

niby tak proste
a jednak
zdarza się tylko raz
na wiosnę

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
  • Skarlett222

    15 September 2010, 19:15

    tak... tylko raz do roku zakwita " biały kwiat":) pozdrawiam

  • awatar

    15 September 2010, 18:11

    w roku raz zakwita biały kwiat ?, pozdrawiam