Menu
Gildia Pióra na Patronite

(nie)rozstanie

Zakotwiczyłem się w tobie
Zakorzeniłem swoją miłość
W sercu twoim
Permanentnie

I choćbyśmy się kiedyś (nie)rozstali
To ja pozostanę

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!