Menu
Gildia Pióra na Patronite

-Późno już-

Zakochanie.
Po latach - spotkanie.
Ty jesteś kimś.
Ja? Żoną.
Z Twoim zdjęciem pod poduszką...

24 449 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
  • Chemik -a

    18 October 2012, 20:30

    Myślę, że wielu z nas jest bliska... Niestety lub stety :) Pozdrawiam ciepło :)

  • wyspiarka

    18 October 2012, 19:46

    Bliska mojemu sercu melodia... znam ją!

    Pozdrawiam :)

  • Chemik -a

    17 October 2012, 13:29

    Dziękuję za miłą rozmowę, miłego dnia! :)

  • Chemik -a

    17 October 2012, 13:21

    Kobieca wrażliwość łaknie pięknych historii, skrzętnie składanych, każdego wieczoru. Trochę opartych na snach, na tym co mogłoby być, a nie było. Na wspomnieniach. Przy tym nie musi być nieszczęśliwa. To wszystko zależy od niej, od tego co się dzieje tu i teraz. Jeśli rzeczywistość ją przytłacza, na pewno tęskni do marzeń, jest smutna...

  • Chemik -a

    17 October 2012, 13:07

    A kobiecą naturą jest mnożenie pytań, refleksje. Pozdrawiam!

  • Chemik -a

    17 October 2012, 13:05

    Szczególnie trwają te niedopowiedziane miłości, bez związku, oparte na spojrzeniach, rozmowach, zawstydzeniach. A gdyby...?