Menu
Gildia Pióra na Patronite

Opiekuńcze pasożyty

Zaklęte w swoim
świecie
Niesamowite stwory
bez których
życie byłoby
monotonne.
Bardzo opiekuńcze...
pilnują
by nikt nie zapadł się
za głęboko
w codzienną rutynę.

2473 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
  • Colettepro

    9 April 2012, 12:52

    Jeżeli każesz się nam bawic, to w jakim celu non stop tu zaglądasz? Wychodzi na to, że to tu jożku sruzku nie masz nic do roboty w domu, pomóż tej swojej przy garach albo innych oracach domowych. Może wybierz się do szpitala psychiatrycznego? Taka wizyta dobrze, by ci zrobiła.

  • 9 April 2012, 03:44

    brawo dla tych samych pasorzytuw. ile wy mata zdrowia aby tym samym co chwila inszych truć? albo wy bezrobotne i znudzone życiem albo jakieś pokrencone. ile to razy te same konta zakłdać można i inszych na kłamstwo naibirać. fajna zabawa tyle ze o waszy płyciźnie świadczyć ino może. ale bawta sie to przecie wasz poziom powyżej nawet na drabinie nie siengata.
    Józek piknie te sammom paniusie pozdrawia.