Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za każdy szczęścia gram
płacę litrami gorzkich łez
Każde serce, które kochałem
nigdy nie biło dla mnie

Każdy uśmiech dostrzegam
dopiero gdy ktoś
spuszcza głowę
czekając na mnie zmęczony

Zanim otworzę oczy,
poczuję, że jestem ten,
odsłonię serce, uwierzę,
przemija już mój czas

Na ustach, które całuję
czuję czyjś już smak
Na ciele, które dotykam
jest już obcy zapach

Dusza, co mnie przygarnęła
uleciała w ciemną noc
jak bąbelki, z szampana
ktoś otworzył już to serce

Zostałem kapłanem w świątyni
lecz Bóg był na zewnątrz
Zostałem królem i więźniem
w nie swoim królestwie

Wyrzuciłem ostatni klucz
uwięziłem serce
by znów nie zgubiło się
w czyiś pragnieniach

https://www.youtube.com/watch?v=Tlf8jqgS0Ug

103 049 wyświetleń
1195 tekstów
141 obserwujących
  • szpiek

    25 June 2015, 10:12

    Dzięki dziewczyny ;)
    Pozdrawiam

  • 24 June 2015, 21:22

    Świetny jest , każda zwrotka jest cudowna
    Pozdrawiam ;)

  • 24 June 2015, 21:17

    ładny

  • 23 June 2015, 13:18

    Pop-doba mi się pierwsza zwrotka póxniej przeczytam następne ;)