Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakazano nam kochać prawdziwie
i stąd te wszystkie tragedie życiowe
Niech nie dziwi się temu żaden człowiek
To kolej rzeczy stała,
że miłości nogi się podstawia
A potem tylko płacz, dramaty i żale
Ale nikt kochać nie chce
boją się nawet dranie...

24 176 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!