Menu
Gildia Pióra na Patronite

courage

zajmę się swym losem, znajdę odwagę.
tylko... pomóż mi zrozumieć.
udowodnij,ze to nie sen
że to się dzieje naprawdę

że żal nie spłynie
że wstyd nie ogarnie
nie zostanie nienawiść

zacznie się radość zwykłych dni
dobry humor zniesie gorsze chwile
a smutek nie nadejdzie
choćby słów zabrakło
i rozdarte zostało serce

2549 wyświetleń
20 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!