Menu
Gildia Pióra na Patronite

zahipnotyzowałeś mnie
swym spojrzeniem
nie wiem już jak żyć
nie patrząc
w zwierciadło twoich oczu

07.01.2003

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    22 January 2016, 23:29

    Nicola :D Władca aforyzmów ;)
    Uwielbiam takie skojarzenia.

  • nicola-57

    22 January 2016, 11:03

    sercem można ogarnąć wszystko, rozumem - nie.
    tak mi się skojarzyło
    pozdrawiam :)

  • Deszcz

    22 January 2016, 08:39

    ;)
    życzę Wam ukojenia w hipnotyzującym świetle latarni oczu :)
    pozdrawiam.

  • szpulka

    22 January 2016, 08:29

    patrz, patrz jak najdłużej :)

  • onejka

    31 December 2015, 09:37

    kiedy rodzi się uczucie warto o tym wykrzyczeć światu.
    jak miło się potem wspomina ;)