Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez życia ...bez śmierci

zagubiony w czasie
zrodzony z chaosu
lęk przed jutrem
podszyty ucieczką od dzisiaj
tłumiony tabletkami
popijany alkoholem
sen śniony na jawie
w podświadomości upiornej
chyłkiem w ciemnych zakamarkach
na samym dnie duszy
przemyka do krwioobiegu
pomału zabijając
znacząc każdą chwilę cierpieniem

bez wytchnienia
bez snu
bez nadziei

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • awatar

    1 January 2011, 00:28

    trochę to nieuporządkowane, najpierw podmiotem jest lęk później sen co przechodzi w bez snu, ..., pozdrawiam i najlepszego z Nowym Rokiem