Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głowa do góry

Zagubiona gdzieś pomiędzy
dobrem a złem
szukam sensu istnienia

pogubiona między
tym co jest a co nie
nie mam nic do stracenia

Zatracam się w tym
bez reszty
od zmysłów chwilami odchodzę

By zaraz po tym
się podnieść
z porażką powoli się godzę

I tylko mam
jedno marzenie
myśl taką króciutką

Przywróćcie mi
wiarę w ludzi
nadzieję na lepsze jutro

Chcę też choć we śnie
zacząć żyć na nowo
i choć raz
w tym marnym życiu

poczuć się królową

7971 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    14 January 2014, 19:09

    ładny wiersz...
    pozdrawiam :)

  • awatar

    14 January 2014, 18:21

    dobre, ma rytm piosenki