Menu
Gildia Pióra na Patronite

reality show

zagraj ze śmiercią
w pokera
cóż to będzie za zabawa
ona niczego nie obieca
ni świtem
ni nocą
reguł też przestrzegać
nie zamierza
lecz przecież to tylko smaczku
grze nada
zagraj ze śmiercią
w pokera
ku uciesze
telewizyjnej gawiedzi

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • RozaR

    25 September 2014, 22:20

    Śmiechy owacje program się zaczyna
    H7 em E ,
    ,Kocham Cię Polsko’’ –zadbanych idiotów drużyna.
    am em
    A ja widzę mą Polskę zupełnie inaczej
    H7 em E7
    Umęczoną w historii i teraz zdradzaną
    am em
    Ref : Głosując za platformą głosujesz na ten program
    H7 em E7
    Program w mediach jak harmonogram
    am em
    Obłuda i kpina i śmiechy i żart
    H7 em E7
    I tylko Polski prawdziwej tam brak.