Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Melodia Zmysłów...

Zagraj na Mnie jak na Fortepianie
Najpiękniejszą melodie Swojego Serca

opuszkami palców
muskaj Moje spragnione Ciało

Przywieraj do mnie jak do klawiszy
wciskając mocniejszy ton

Gładź mnie delikatnie wzdłuż
Całej linii Mojego Ciała

Poszukaj wrażliwego Punktu
i pieść mnie ta Melodią

Niech nas wypełni
aż do samego świtu

Oplotą pierwsze promyczki Słońca
Ukazując naszą rozkosz

Nasze Twarze rozjaśniają
Zatopimy się w Swoich spojrzeniach

Spełnieni..

Graj Mi tak Co Noc...

Kochanemu ...N .ღ

29.07.2014
Malusia_035

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    19 December 2014, 14:34

    Chciałbym zagrać własnie tak ;)

  • Malusia_035

    30 July 2014, 13:04

    Krysiu ,Madziu , Marianie dziekuje ślicznie za opinie i czytanie mnie tulam do serduszka :))

    Pozdrawiam tez reszte czytających dziekuje za zeszyty i fiszki Tulaśnego dzioneczka :))

  • M44G

    29 July 2014, 17:24

    Pięknie.

  • czasem_wciskam_escape

    29 July 2014, 12:52

    ojoj... jakie to ladne... rozmarzylam sie... pozdrawiam cieplo :-)

  • krysta

    29 July 2014, 12:43

    Subtelny...
    pozdrawiam serdecznie Malusia :)