Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagrać w scrabble
z lustrem w dłoni

mieć pokerową twarz
gdy upada ostatni mur

być sobą
stojąc obok...

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    6 May 2016, 00:36

    ciekawy.
    :)