Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zagadką we mnie jesteś
tysiącem słów
wypowiedzianych
i przemilczanych

bez pytania przychodzisz
rozgaszczasz się
w moich myślach

za serce chwytasz
i rwiesz z całych sił

" bestio tęsknoty " ...

27.10.2015
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=gsQIOgkZt68

55 991 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Melia

    8 November 2015, 01:31

    cudowne strofy

  • HeLkon

    3 November 2015, 02:26

    To chyba miłe być bestią tęsknoty, wiersz mi się podoba.

  • mill

    28 October 2015, 12:42

    ...bestyjka malutka z Ciebie że piszesz tak pięknie :* ....

  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    27 October 2015, 15:25

    "bestio tęsknoty" pięknie to nazwałaś całuję )*****

  • Cris

    27 October 2015, 11:00

    ''bestie'' nie czekają na pozwolenie...dobry wiersz Malusia... ;)
    Miłego dnia życzę :))

  • giulietka

    27 October 2015, 10:56

    Ty też to potrafisz, chwytać za serce;)