Menu
Gildia Pióra na Patronite

serce

za drzwiami
zostawiłem moje serce
targane przez wiatr
skuwane mrozem

ono wciąż trwa

chciałem by umarło
odeszło w niebyt
by zapomnieć wczoraj
gnijące jak odpad
trujące jak lilia
swą bielą onieśmielająca

ono wciąż trwa
nie dając wytchnienia
wschodem i zachodem słońca
deszczu kroplami
szeptem tykającego zegara

ono wciąż trwa

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    28 November 2013, 12:17

    Adamie twoje serce niech bije jak najdłużej i usmiech napewno kiedys zagosci:)wiem cos o tem-pozdrowka slę:)