Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Album "

Za drzwiami...
Pogrążona w rozpaczy.
Nic tylko ja i cztery ściany.
Kolejny dzień.
Kolejny raz.
Gaśnie światło lamp.
Siedzę sama.
W smutku pogrążona od dawna.
Tylko ja, ja, ja i fotografia.
Milion myśli, wspomnień, chwil.
Każda z nich przypomina mi...
Nie mogę krzyczeć.
Nie mogę milczeć.
Nie mogę już nic.
Chce by on znikł.
Ten ból...który nosze dziś.
Nie mówię nic.
Udaje, chce silną być.
Dlaczego tak musiało być.
Czemu ty nie ja...
Zabrał czas.
Nie ma ciebie wśród nas.
Gdyby tylko znali prawdę.
Nie mogę przecież inaczej...
To z smutku, żalu, rozpaczy.
Za dużo łez wylanych.
Bo teraz została tylko...
Pustka, pusta, pustka.
Chce zapomnieć na chwile...
To co złe przeminie.
Lecz na mała, krótką chwile.
Byś nie został sam za chwile.

10 180 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!