Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łzy

Żadne z nich nie są bliźniacze,
Żłobią intymne koryta na skórze.
Każda z nich niepowtarzalna,
Zdobi duszę swym bytem.
To nie słone krople z oczu,
a emocji pełen kieliszek...

12 273 wyświetlenia
111 tekstów
58 obserwujących
  • Nynulka

    18 February 2021, 09:34

    A co, gdy koryt więcej jest niż skóry,
    jeśli ozdoba całkiem tę duszę zasłoni,
    jeśli kieliszek zmieni się w ocean a Ty wyrzucony na jego środek zrozumiesz, że nie potrafisz pływać?

    Pozdrawiam.

  • skrobek

    28 January 2016, 15:22

    Oj i wiele jeszcze można napisać ;)

  • RedRose

    28 January 2016, 00:28

    wiele na temat łez napisano, ale nie tak ładnie ;)