Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Żadna ze mnie laska, ale czasem miło zrobić się na bóstwo."
Sarah Mlynowski ‘Koktajl mleczny’

używam czerwonej szminki
gdy uśmiecham chce ciebie obdarować

wybiegającym poza kontur ust

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!