Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Za Diabelską bramą
drzewa nie kwitną,
słowik nie chce śpiewać,
a serce trzepoczące jak motyl zamiera.
Za Diabelską bramą
kroki brzmią zupełnie inaczej,
modlitwy nie kończy Amen
lecz na dłoń czeka się tak samo

5774 wyświetlenia
52 teksty
4 obserwujących
  • awatar

    11 March 2013, 18:55

    ładne