Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez celu

Zaczyna się niewinnie
Podkladanie kłód pod nogi
Utrudnianie życia
Złe decyzje
Paskudne nastawienie
Życie - bez celu.
Nokaut,
Autodestrukcja.

10 933 wyświetlenia
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!