Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wsobny.

Za czarną chmurą
stoisz w mych oczach
niepewny

Czy przybiegniesz
gdy niemymi słowami
krzyknę o pomoc?

Może lepiej w lustro...
krzyknę w lustro myśli
tak nieskończone
tylko dla mnie
odnalezione

Ten skrawek papieru
czy pamiętasz?

Spalę.

81 755 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Gaia

    2 February 2014, 19:29

    Mówią że spalone
    zapisuje się bardziej
    sympatycznym atramentem
    do krwi ostatniej

    Jestem pod wrażeniem Scorpionku
    :)

  • Naja

    2 February 2014, 19:23

    Wymowny wiersz, pozostawia wrażenie...:-)

  • 2 February 2014, 18:38

    będę do niego wracać - w ciszy myśli...