Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ście(mnie)nie.

Zacieram Ciebie w pamięci mej
Serce dalej kochać Ją mocno chciej

Odejdź, nie wracaj, WCALE!!, nawet w snach
Proszę pokochaj, choć raz, jedyny raz zechciej

Nie płacz już, duszo głupia, wina twa, nie twoja
Ciesz się z radości moich, Kochanko moja

Idź i nie wracaj, daj już żyć, zamknij za sobą drzwi
Chodź, nie biegnij, podleć PROSZĘ, nie daj czekać mi

Bądź mi obojętną, bądź nieznaną
Bądź zmorą do piekła w cierpieniu wygnaną

Jakbyś mogła, mnie znów dotknąć,
Tak delikatnie, poczuć, że jesteś Ukochaną

https://www.youtube.com/watch?v=mQALUlX9-Y0

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!