Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zachowałem kilka łez
to lek na opuchłe usta
gdy wyschną z tęsknoty

Zachowałem kilka chwil
by wypełniły puste dni
gdy nie ma Cie obok

Zachowałem Twych oczu blask
by prowadził mnie przez życie
gdy bez Ciebie zapadła noc

Zachowałem Twe ziarenko
co zasadziłaś w sercu mym
kiedyś znajdę jeszcze słońce
ogrzeje je, wzrośnie kwiat

103 445 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • misiek45

    20 October 2013, 22:32

    Czasem trzeba coś zachowac tylko dla siebie ,Ty zachowałeś te wyjątkowe-pozdrawiam :)

  • onejka

    17 October 2013, 09:50

    miła skrupulatność i troska, ziarenko z pewnością wykiełkuję na takim gruncie ;)