Menu
Gildia Pióra na Patronite

szorstkość nieszczęścia przemijania lata

zachodzące słońce żółci
świat i tak posępny tej pory roku
milczą drzewa zawstydzone swą nagością
wiatr porwał ich szaty, cieszące oko latem

i znów przyszły łzy nie w czas
już nie ma co podlewać
gdy w przeciągu stoi świat

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    28 October 2014, 20:57

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    27 October 2014, 22:27

    każda pora ma swój urok - ładny wiersz.
    pozdrawiam :)