Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Zachłysnęłam się raz życiem
I zbyt szybko je wyplułam
Tak znudzona moim byciem
Umierając nic nie czułam

Myślą tylko zaplątana
Próbowałam dotknąć Ciebie
Chciałam tylko być kochaną....
Chyba mnie nie chcieli w niebie

Bo to niebo Tobą było
Twoim szeptem w mojej głowie
Nim się wszystko to skończyło
Zostawiło ból po sobie.

3192 wyświetlenia
33 teksty
2 obserwujących
  • iris89

    6 January 2012, 15:06

    a co jest w tej linijce nie tak?

  • Pytia

    4 January 2012, 22:44

    ....ostatni wers............skasuj , lub zmień