Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabity dechami las

Zabity dechami las
Jak ponure dziecko świata patrzy
O, obraz malowany niebem
Piękno czystej postaci

Smutne drzewa otwierają oczy
Nieosiągalna dal
Widmo cienistej radości
Tak dalekiej w cierniach muru

48 209 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!